Републичко такмичење 2012

Републичко такмичење из физике ученика средњих школа биће одржано 21. и 22. априла у Сенти. Ове године имаћемо две школе домаћина, Гимназију за талентоване ученике са домом ученика „Бољаи“ и Основну школу Стеван Сремац.

На овој страници ћемо благовремено објављивати све информације везане за републичко такмичење.

Обавештење везано за новине у правилима по којима се одржава такмичење можете прочитати овде.

За све информације у вези смештаја и резервације смештаја током такмичења потребно је контактирати локалног организатора такмичења на електронску адресу gulyascs81@gmail.com или телефоном на 064 8756953.

Остала питања локалном организатору која нису везана за смештај могу се упутити на republicko.takmicenje.senta@gmail.com

Уколико има ученика којима је потребан превод задатака на неки од језика националних мањина, потребно је о томе обавестити председника комисије на takmicenja.srednjaskola@dfs.rs да би се на време обезбедио превод.

Мапу Сенте која садржи место одржавања такмичења, место проглашења победника и места где је резервисан смештај можете погледати овде:


View Republičko takmičenje 2012 – Senta in a larger map

Израда задатака ће почети у суботу 21. априла у 10:00 у просторијама ОШ Стеван Сремац, Максима Горког 1, Сента. Потребно је да ученици дођу бар пола сата раније због распоређивања по учионицама.

Свака школа треба да локалном организатору региструје своје такмичаре електронски слањем листе на republicko.takmicenje.senta@gmail.com или на лицу места пре и за време такмичења.

Програм 50. Републичког такмичења за ученике можете погледати овде, а за наставнике овде.

Туристичка организација Сенте је припремила програме посета знаменитостима града за све заинтересоване које можете погледати овде.

Коначни резултати такмичења са бројем поена и наградама могу се погледати овде:
Коначна ранг листа xlsx
Коначна ранг листа PDF
На Српску физичку олимпијаду за средње школе се позива 12 најбоље пласираних ученика из П групе у 4. разреду и 8 најбоље пласираних ученика из О и С групе у 4. разреду. Српска физичка олимпијада ће бити одржана 26. и 27. маја 2012. на Физичком факултету у Београду.

Ученицима који нису присуствовали додели награда на Републичком такмичењу, дипломе ће поштом послати домаћин такмичења на адресу школе коју ти ученици похађају. Уколико те дипломе не стигну у разумном року, такмичари се могу обратити домаћину такмичења.

Затворено за коментаре.