Oкружно 2012

Коначне листе са окружног такмичења 2012, након прегледаних примедби, можете видети доле.

Плавом бојом су означени ученици који су позвани на републичко такмичење без примене члана 13 Правилника о такмичењима (ученици изнад црте која је повучена према могућностима организатора). Црвеном бојом су означени такмичари из посебних одељења који се према члану 13 не позивају на републичко такмичење. Зеленом бојом су означени такмичари из осталих одељења који се према члану 13 позивају на републичко такмичење.

У наредна три дана, до четвртка 29. марта до 20:00 можете нам упућивати писма:

  1. Молбе за учешће на републичком такмичењу по правилу посебних позива у складу са чланом 15 Правилника о такмичењима,
  2. Захтеве за такмичење у општој групи ученика 2. и 3. разреда. Ове захтеве могу поднети ученици закључно са: 10. местом за трећи разред и 9. местом за 2. разред у складу са чланом 9 Правилника.
  3. Молбе ученика осталих одељења за такмичење у групи са ученицима специјалних одељења.

Писма упутите на електронску адресу: takmicenja.srednjaskola@dfs.rs.

Ранг листе по разредима:

IIIIIIV

Напомена: по разредима црта пре примене члана 13 је повучена на редним бројевима: 87 за први, 75 за други, 65 за трећи и 61 за четврти разред. Након примене члана 13 по разредима позвано је: 88 у првом, 78 у другом, 67 у трећем и 63 ученика у четвртом разреду.

Овде можете наћи следеће статистике:


Честитамо свима који су учествовали на окружном такмичењу. Овде се налазе прелиминарни и потпуно незванични резултати. Додаваћемо резултате како буду пристизали. Када стигну финални резултати из свих округа објавићемо статистике као и листу позваних такмичара на републичко.

 

 

Затворено за коментаре.